FOODTRUCK BH1

Foodtruck BH1

De Foodtruck van Ballen Harry is een populaire, unieke foodtruck op de (food)festivals en evenementen. Populair door de gezellige sfeer en de hoge (omzet)verwerkingssnelheid, vooral bij zeer drukke evenementen, 'order and eat'. Uniek omdat het één van de weinige private foodtrucks is met een echt eigen product.

Een beauty van een Mercedes Benz 508D is  een échte eyecatcher en toegevoegde waarde op elk evenement! De BH1 wordt ingezet bij de evenementen van Ballen Harry maar is ook te huur om te fungeren als reclame-object op bijvoorbeeld een beurs of als podium.

De gave oude brandweerwagen is voorheen van de vrijwillige Duitse Feuerwehr geweest, die daar met veel plezier en toewijding mee hebben gewerkt. Het is een beest van een diesel, met weinig kilometers, strak in de lak en nog geheel intact met pomp (pompt tot 800l/p minuut).

Het is een unieke foodtruck en biedt maar liefst plek aan negen personen inclusief bestuurder, waar u in de dubbele cabine lekker uw broodje kunt opeten.

Door het verstevigde en brandweerman-bestendige dak is het natuurlijk een fantastisch podium om bovenop op te treden! Perfect voor Dj’s, artiesten en zelfs een band of gewoon als reclame object. Wat dacht je van de drummer op het dak of achterin de auto! Informeer naar de verhuurmogelijkheden.

voorkant foodtruck ballen harry

Reageren is niet mogelijk