DÉ GEHAKTBAL

Ballen Harry's Gehaktbal

De ambachtelijke gehaktballen van Ballen Harry! Verse en High Quality-gehaktballen!

 

Twee jaar geleden deed Ballen Harry zijn intrede in de Gehaktballenwereld en ondertussen is er veel gebeurt. Inmiddels is Ballen Harry een graag geziene gast op foodfestivals en trotse leverancier van zijn versproducten aan o.a. Jumbo, Plus, Emté en Albert Heijn. Lees hieronder de info over zijn gehaktballen en borrelballen. 

De gehaktballen onderscheiden zich door het gebruik van topkwaliteit vlees: Op maat gesneden Iers rundvlees en Hongaars Mangalica varkensvlees.  Alleen het beste vlees is goed genoeg voor de ballen van Ballen Harry! Veel aandacht is er besteed aan de bal: Qua uiterlijk mooi gebruind, elk iets anders van vorm maar met hetzelfde gewicht. De échte beleving  van een overheerlijke ambachtelijke bal.

Tot in perfectie is er rekening gehouden met rulheid en smaak. Mooi, op maat gemalen gehakt, niet te grof en niet te fijn, zodat de bal zich als een vis in het water voelt in een pan overheerlijke jus.

Alle ballen worden gemaakt volgens eigen recept met Ballen Harry's geheime kruidenmix, en uiteraard met een fijn uitje erin. De gehaktbal is speciaal ontworpen voor een broodje, dus wat platter, zodat ie lekker in de hand ligt. Uiteraard is 'ie zonder broodje ook heerlijk en rolt niet van je bord!

Aan de retail leveren we vers vacuüm verpakt en hanteren we mooie marges voor de retailer. Diepvries leveren wij in dozen van 30st gehaktballen en per 3 vacuüm verpakt, ideaal voor bedrijven die ook sous-vide (au bain marie) koken. De borrelballen zijn per doos van 100st en per 10 vacuüm verpakt.

Ballen Harry' s Party Borrel Ballen

Zeer populair zijn ook de Ballen Harry 'Party Borrel Ballen', kleiner van formaat maar minstens net zo lekker.

Beide formaten bal zijn zeer aantrekkelijk voor cateringopdrachten, grootafnemers, HORECA, of als heerlijk hapje op uw eigen feest. Wij werken met zeer concurrerende prijzen en mooie acties.

Ballen Harry's Rock 'n Rolls Saus

Heerlijk bij de ballen maar ook bij ander vlees en kip is Ballen Harry's eigen Rock 'n Roll-saus. Een unieke, zoete- lichtpittige bbq-saus (dus geen mayo) met een verrassend tintje!

Een heerlijke stoere, (vandaar de naam Rock 'n Roll-saus) donkere saus die net even een andere beleving geven aan een broodje bal. Uiteraard zonder toegevoegde kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen.

Neem voor levering contact op via het contactformulier.

Ballen Harry werkt met een voedselveiligheidssysteem volgens de principes van HACCP en laat zijn producten testen op kwaliteit bij Bureau de Wit.

Reageren is niet mogelijk