Ballen Harry

Ballen Harry

Ballen Harry is van origine zanger, entertainer, presentator, met een enorme voorliefde voor koken. Entertainment stroomt door zijn aderen en alweer meer dan 24 jaar treedt hij met veel succes op, op zeer uiteenlopende podia in binnen- en buitenland. Hij heeft een mooie staat van dienst en geldt als één van de betere entertainers van Nederland. Een optreden van Harry is gegarandeerd feest! Voor meer info over de artiest kunt u kijken op zijn site harryvesseur.nl

Harry heeft een grote voorliefde voor koken, zijn specialiteit is het maken van Ballen Gehakt. Zijn overheerlijke Ballen Gehakt waren al jaren een fenomeen in familie,- vrienden,- en kennissenkring maar de populariteit van zijn bal is  niet onopgemerkt gebleven. In rap tempo vindt de bal nu gretig aftrek. In de retail wordt er inmiddels al vers geleverd aan o.a. AH, JUMBO, PLUSmarkt en EMTÉ. Binnenkort hebben we heel mooi nieuws wat betreft het diepvries leveren!

Tevens trekt Ballen Harry rond in zijn Foodtruck ‘De BH1’ (Lees: BallenHarry1) en is één van de weinige Foodtrucks met een echt eigen product. Op festivals, beurzen, concerten, sportfestijnen e.d. is hij een graaggeziene Foodtruck en één van de bestsellers. Kwaliteit en hoge (omzet)snelheid bij drukbezochte evenementen zijn belangrijke pijlers.  Tevens kunt u bij Ballen Harry terecht met uw cateringopdracht en levert hij de ballen aan particulieren, horeca en grootafnemers. Kijk verder op de site voor de mogelijkheden.

Reageren is niet mogelijk