Ballen Harry

Ballen Harry

Ballen Harry is van origine zanger, entertainer, presentator, met een enorme voorliefde voor koken. Entertainment stroomt door zijn aderen en alweer meer dan 22 jaar treedt hij met veel succes op, op zeer uiteenlopende podia in binnen- en buitenland. Hij heeft een fantastische staat van dienst en geldt als één van de beste entertainers van Nederland.

In het verleden trad hij ondermeer op in o.a. Shanghai, Curacao, Oostenrijk en Kenya. En in binnenland van een klein feestje in het café tot optredens in diverse stadions: Een optreden van Harry is gegarandeerd feest! Voor meer info over de artiest Party Harry Vesseur kunt u kijken op de site harryvesseur.nl

Harry heeft een grote voorliefde voor koken, zijn specialiteit is het maken van Ballen Gehakt. Zijn overheerlijke Ballen Gehakt zijn al jaren een fenomeen in familie,- vrienden,- en kennissenkring. Dit bezorgde hem de bijnaam Ballen Harry.

Zijn top Bal Gehakt, speciaal gemaakt voor op een broodje, is nu bij het grote publiek ook een topper! Met grote regelmaat hoort hij 'Harry! Wat heb je lekkere ballen!' Heerlijk op het meest verse broodje van de échte bakker en met Zaanse Mayo, Zaanse mosterd of Ballen Harry's eigen Rock 'n Roll saus. Smullen maar!!!

Ballen Harry trekt rond in zijn Foodtruck, een oude, fantastisch mooie brandweerwagen genaamd ‘De BH1’ (Lees: BallenHarry1). Je kunt genieten van de lekkerste broodjes en tegelijkertijd genieten van een fijn stukkie entertainment op een festival, beurs, concert, sportfestijn, braderie, markt of op wat voor evenement dan ook, zelfs bij u thuis! Tevens kunt u bij Ballen Harry terecht met uw cateringopdracht en levert hij de ballen aan particulieren, horeca en grootafnemers. Vele toonaangevende bedrijven en opdrachtgevers gingen u voor. Kijk verder op de site voor de mogelijkheden.

Reageren is niet mogelijk